Vés al contingut

Qui som

La Setmana de l’Hidrogen de Catalunya és una iniciativa organitzada per entitats que treballen per promoure l’hidrogen verd a Catalunya. Aquest vector estratègic i energètic està cridat a ser un element imprescindible per la descarbonització i la lluita contra el canvi climàtic.

La Setmana de l’Hidrogen és una plataforma única per a que experts, científics, empresaris i públic en general puguin aprendre sobre l’hidrogen verd i el seu potencial per a descarbonitzar l’economia i combatre el canvi climàtic.

Els principals organitzadors són:

  • Vall de l’Hidrogen de Catalunya: Una iniciativa estratègica que té com a objectiu consolidar un ecosistema integrat al voltant de la cadena de valor de l’hidrogen a Catalunya.
  • Port de Tarragona: Un port industrial líder al Mediterrani que està apostant per la transició energètica i la producció d’hidrogen verd.
  • H2CAT: La xarxa d’innovació que agrupa els principals grups de recerca catalans que treballen en l’impuls tecnològic de l’hidrogen renovable i la seva transferència a la societat.
  • ACCIÓ – Generalitat de Catalunya: L’agència per a la competitivitat de la Generalitat de Catalunya, que dóna suport a la innovació i el desenvolupament empresarial en sectors estratègics com l’hidrogen.
  • ICIQ – Institut Català d’Investigació Química: és un centre de recerca punter situat a Tarragona. Es dedica a la investigació d’excel·lència en el camp de la química.
  • Universitat Rovira i Virgili: Una universitat pública catalana amb una forta investigació en el camp de l’hidrogen.
  • APPORTT, Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix unes 100 empreses i entitats relacionades amb l’activitat portuària i la seva zona d’influència geogràfica.
  • Eurecat, Centre Tecnologic de Catalunya suport a la innovació i el creixement de les empreses. Eurecat és un aliat clau per a les empreses catalanes que volen ser més competitives i sostenibles.

A més d’aquestes entitats principals, la Setmana de l’Hidrogen també compta amb la col·laboració de moltes altres empreses, administracions públiques i centres de recerca.

Loading